CINE… ? UNDE… ? CUM…  ?

FOTOPOD

 

Cabina foto a devenit treptat un must-have al petrecerilor, fie ele evenimente personale (nunți, botezuri, aniversări), private parties (petreceri de Revelion, Crăciun etc.) sau evenimente corporate. Noi, echipa FOTOPOD, oferim un concept elegant, chic și de actualitate, cu ajutorul căruia să puteți transforma evenimentul dumneavoastră într-unul memorabil. Accesoriile (props-urile) noastre vă vor stimula imaginația și creativitatea, dându-vă posibilitatea să alegeți din zeci de peruci, pălării sau ochelari pentru a putea aduce astfel o pată de culoare și sute de zâmbete.
Echipa FOTOPOD vă pune la dispoziție o cabină foto modernă, cu un design unic, pretabil pentru orice fel de eveniment, cu un touch-screen performant și preview al pozelor pentru o încadrare reușită, cameră foto de înaltă rezoluție, imprimantă rapidă și un asistent dispus să vă ghideze și îndrume pe toată durata evenimentului.

Unde?  FOTOPOD acoperă evenimentele din Sibiu, Alba Iulia, Făgăraș, și împrejurimi.

FOTOPOD

……….

DESIGN UNIC

Spune-ne povestea ta și noi îți vom oferi un design unic, special creat pentru evenimentul tău. La FOTOPOD îți putem oferi un design adaptat tematicii petrecerii tale, personalizat în funcție de cerințele tale.

PRINT INSTANT

Frumusețea cabinelor foto constă în faptul că poți avea poza în câteva secunde! Astfel invitații tăi vor pleca acasă cu o amintire „pe hârtie”, numai bună de arătat prietenilor.
Pozele sunt listate pe hârtie foto, oferindu-vă astfel servicii de cea mai bună calitate.

FACEBOOK UPLOAD

La cerere fotografiile tale pot fi uploadate și sharuite pe rețelele de socializare!

FOTO MAGNETICE

Ți-au plăcut fotografiile? Hai să le transformăm în fotografii magnetice numai bune de pus în casă sau la birou!

fotopod

VREI SĂ AI PARTE DE CEA MAI TARE EXPERIENȚĂ FOTO ?

REZERVĂ ACUM